Vad kan man göra på sommarlovet?

Utforska dans, teater och konst med våra helt gratis sommarlovskurser för barn och unga.

Fyll sommarlovet med skratt och kreativitet: Gratis aktiviteter för barn och unga!

Sommaren är här, och med den kommer soliga dagar och en önskan om roliga och meningsfulla aktiviteter för barn och unga. Föräldrar letar ständigt efter sätt att hålla sina barn engagerade och glada under de långa sommarlovsdagarna. Vi har den perfekta lösningen för dig! Våra årliga sommarlovskurser är tillbaka, och de erbjuder en enastående möjlighet för ditt barn att utforska bl. a. dans, teater och konst – helt gratis. Läs vidare för att upptäcka hur vi kan fylla sommarlovet med skratt, kreativitet och minnesvärda äventyr!

Utforska dans, teater och konst

Våra sommarlovskurser är en chans för barn och unga att fördjupa sig i spännande kreativa världar. Varje vecka har sitt eget unika tema, t. ex. dans, teater och konst. Med pedagoger som är experter inom sina områden får deltagarna lära sig olika stilar och tekniker. Årets dansvecka inkluderade Waacking, Street dance, Afrobeat och Modern dans. Dessutom har vi haft populära teman som Cosplay och konstkurser där barnen utforskar allt från återvinningskonst till olika målningstekniker med kol och akvarell.

Skratt och kreativitet

Vi tror att sommarlovet är en tid för skratt och kreativitet. Våra kurser är utformade för att låta barnen uttrycka sig, samarbeta och ha roligt. Genom att delta får de inte bara möjlighet att utveckla sina färdigheter inom dans, teater och konst, utan de skapar också minnen och vänskapsband som varar långt efter sommaren.

Helt gratis upplevelse

Det bästa av allt är att våra sommarlovskurser är helt gratis. Vi tror att alla barn ska ha tillgång till kreativa och berikande aktiviteter oavsett deras ekonomiska situation. Det är vår ambition att skapa en inkluderande och positiv miljö där varje barn kan trivas och växa.

Håll dig uppdaterad och delta i äventyret

Är du redo att fylla sommarlovet med glädje och kreativitet? Håll dig informerad om våra kommande aktiviteter och evenemang genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Där får du exklusiva uppdateringar om kommande kurser och föreställningar. Klicka dig även vidare till vårt kalendarium för att se de aktuella kurserna och föreställningarna och boka din plats redan idag!

* indikerar ett obligatoriskt fällt
Intresseområden
Har du några frågor?