Toppbild

Tjänster

D.I.T. Subtopia har mångårig erfarenhet av att arbeta med unga och kultur. Vi kan stödja och inspirera med projekt- och processledning, workshops och föreläsningar. Allt är möjligt att skräddarsy för er verksamhet!

Foto Alex Hinchcliffe

Fortsätt läsa

Projekt- och processledning

Konsultering, inspiration och handfasta verktyg för att leda ett kulturprojekt med ungdomar från ax till limpa. Vilka arbetsroller behöver projektet? Hur ska man prioritera? Hur mycket ska ungdomarna själva få bestämma? Vad får det kosta? Utifrån mångårig erfarenhet av att driva projekt med unga kan vi reda ut hur, vad och varför.

Workshops

Inspirationsworkshops eller som del av ett större projekt. Vi gör workshops för barn och ungdomar (och vuxna om ni vill) i flera olika  dansstilar, teckning, teater, scensmink, ljus och ljud för scen, scenografi, DJing med mera. När D.I.T. Subtopia ger workshops är ett av målen  att utmana deltagarna att våga testa något nytt. Vi ser alltid till att alla kan vara med oavsett förkunskaper.

Föreläsningar

Ledarskapstango – samspel och processledning i praktiken.

Hur och varför? Att skapa kulturprojekt tillsammans med unga.

Otämjd, modig och empatisk – D.I.T. Subtopias metod stärker och utvecklar ungas potential med hjälp av kultur.

D.I.T. Pop Up

D.I.T. Subtopias verksamhet i miniformat. Vi plockar med oss workshops, pyssel, karaoke eller det som passar och åker iväg till festivaler, centrumfester, jubileer och andra ställen som vill ha ett roligt och lite utmanande inslag.

kontakt