Toppbild

Inkubator: Klump

Klump är en inkubator och en arbetsplats för innovation och idéer
Foto Klara G

Småföretagarehjälpen

Är du egenföretagare eller småföretagare med max fyra anställda i Botkyrka? Vi ger dig kostnadsfri rådgivning med anledning av det ekonomiska läget – läs mer.

Kulturinkubator och arbetsplats för innovation och idéer

Klump är en kulturinkubator och en arbetsplats för innovation och idéer. Här arbetar entreprenörer med att utveckla sina visioner till hållbara företag och verksamheter inom kulturella, sociala och kreativa näringar. Klump erbjuder kreativ coaching, en bekräftande miljö, ett flexibelt kontor och allt det som följer med att bli del av klustret Subtopia.

Bli del av Klump

Det finns inga specifika kriterier för att bli del av Klump. Om du tror på din idé och tror att Klump är rätt plats att utveckla den på, kan vi ge dig verktyg för att göra idén till verklighet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Klump erbjuder:

  • Arbetsplats på Klump, inklusive bredband, printer, kök, kaffe.
  • Medlem har tillgång till arbetsplatserna dygnet runt, året runt.
  • Arbetsplatserna är inte bokningsbara.
  • Regelbunden coachning av idé, verksamhet, entreprenörskap och finansiering.
  • Nätverksträffar med föreläsare, och andra nätverksaktiviteter.
  • Kurser i relevanta färdigheter och hantverk, exv ansökningar eller hemsida.
  • Subventionerad hyra på Subtopias lokaler.
  • Möjlighet till rådgivning om pressutskick, marknadsföring, etc.
  • Möjlighet att ingå i databas för konferensmedverkan.

Subtopia och Botkyrka

Klump är en del av Subtopia och drivs av samma vision: att göra världen lite bättre. Klump är också en del av Botkyrkas upplevelsesatsning – en strategi för att stimulera kreativitet och entreprenörskap. Genom att stödja Klump vill Botkyrka kommun bidra till en plats där kreativa människor får möjlighet att utveckla hållbara företag inom kulturella och kreativa näringar, samt företag med sociala drivkrafter. Klumps långsiktiga mål är att bidra till ekonomisk, social och konstnärlig tillväxt lokalt och regionalt.

Starta eget – få stöd av Klump

Är du en kreativ person som funderar på att starta eget företag? Är du en entreprenör med kulturintresse? Klump kulturinkubator är till för dig! Medlemskapet och alla aktiviteter i Klump är kostnadsfria. Klicka här för att skicka in en intresseanmälan.

Kontakt