Toppbild

Inkubator: KLUMP

KLUMP Subtopia är en inkubator och en arbetsplats för innovation och idéer

Foto Klara G

Fortsätt läsa

KLUMP Subtopia är en inkubator och en arbetsplats för innovation och idéer. Här arbetar entreprenörer med att utveckla sina visioner till hållbara företag inom de kulturella, sociala och kreativa näringarna. KLUMP erbjuder coaching, en bekräftande miljö, ett flexibelt kontor och allt det som kommer med att bli del av klustret Subtopia.

BLI DEL AV KLUMP SUBTOPIA

Det finns inga specifika kriterier för att bli del av KLUMP Subtopia. Om du tror på din idé och tycker att KLUMP Subtopia är rätt plats att utveckla den på är vårt mål att ge dig verktyg för att realisera ditt företag. För att bli del av KLUMP Subtopia kontakta Inger Aspåker.

KONTAKT

  • Inger Aspåker

    Tf  verksamhetsledare KLUMP Subtopia
    08 – 599 07 590
    073 – 960 70 26‎
    klump@subtopia.se

SUBTOPIA OCH BOTKYRKA

KLUMP är en del av Subtopia och drivs av samma vision; att göra världen lite bättre. KLUMP är också en del av Botkyrkas upplevelsesatsning – en strategi för att stimulera kreativitet och entreprenörskap. Genom att stödja KLUMP Subtopia vill Botkyrka kommun bidra till en plats där Botkyrkabor får möjlighet att utveckla hållbara företag inom kulturella och kreativa näringar samt företag med sociala drivkrafter. KLUMPs långsiktiga mål är att bidra till en ekonomisk, social och konstnärlig tillväxt lokalt och regionalt.