Toppbild

Scenkonstmässan CINARS i Montreal

Subtopia, CircusInfo Finland och TOHU anordnar cirkuspitchsession fredagen den 16 november

Utlysning!

12-17 november 2018 är det återigen dags för scenkonstmässan CINARS i Montreal. CINARS är en av de mest välbesökta scenkonstmässorna i världen, där artister och arrangörer från när och fjärran nätverkar under en programspäckad vecka. Läs mer på www.cinars.org 

Subtopia har i år den fantastiska möjligheten att i samarbete med cirkusarenan TOHU i Montreal och CircusInfo Finland organisera en pitchsession fredagen den 16 november.

Sessionen i sin helhet presenterar tre svenska, tre finska och tre kanadensiska cirkuskompanier; dessutom kommer Subcase, Festival Montreal Complement Cirque och CircusInfo Finlands aktiviteter att presenteras. Evenemanget avslutas med cocktails och nätverkande.

Subtopia kan erbjuda tre kompanier plats i denna session. Presentationerna skall vara talade och varje kompani får 6 minuter till sitt förfogande. Video, powerpoint och bilder kan visas. Sessionen marknadsförs till CINARS samtliga deltagare. Observera att kompanierna själva står för resa och avgift för att delta i CINARS – erbjudandet gäller alltså kompanier som på egen bekostnad kommer att ha representanter närvarande på mässan.

Kriterier

Föreställningen skall kunna kategoriseras som cirkus.
Kompaniet ska ha sin bas i Sverige.
Föreställningen ska redan ha haft eller snart ha premiär.
Föreställningen ska ha potential att turnera internationellt.

Ansökan

Ansökan ska innehålla:
En kort beskrivning av föreställningen.
En kort beskrivning av kompaniet.
En länk till en videotrailer.
En kort motivering till varför kompaniet vill delta i pitchsessionen.

Sänd er ansökan till kiki@subtopia.se senast den 16 september. Beslut om vilka som erbjuds att delta tas i samråd mellan de arrangerande organisationerna. Besked kommer ges senast den 18 september.

I samarbete med

TOHU
CINARS
CircusInfo Finland