Toppbild

Union Black

FÅTAL BILJETTER KVAR SÖNDAG
Världspremiär för brittiska hiphopkollektivet Far From the Norms nya föreställning Union Black! Tillsammans med två cirkusartister, en breakdansare och fyra unga svenska artister sätter de upp en cross over-föreställning som med dans och cirkus drar oväntade paralleller mellan samhällets olika pågående spel.

Fortsätt läsa

NÄSTAN SLUTSÅLT SÖNDAG MEN ÄNNU BILJETTER KVAR PÅ LÖRDAG
Med kraften från ett underliggande raseri, har det brittiska hiphopkollektivet Far From the Norm, från London, gjort sig kända för sin extraordinära skicklighet och visuellt fängslande dans. Med lekfullhet avkodar de det offentliga samtalet, politiken och samtiden med sina kroppar.

I sin nya föreställning, med världspremiär i Stockholm, smälter de samman den egna hyperpulserande stilen med två cirkusartister och en breakdansare samt fyra unga svenska artister. Tillsammans sätter de upp Union Black, en cross over-föreställning, som med dans och cirkus drar oväntade paralleller mellan samhällets olika pågående spel – det politiska såväl som det stundom brutala spelet som äger rum på fotbollsarenorna.

Om Far From the Norm
Grundades 2009 av koreografen och den konstnärlige ledaren Botis Seva. Far From the Norm är ett kollektiv bestående av dansare, kända för sin experimentella hiphop med siktet inställt på sociala och politiska frågor. Deras repertoar rör sig mellan teaterperformance, utomhusföreställningar och upplevelser som utmanar och inspirerar publiken.

Far From the Norm har uppträtt i Storbritannien såväl som internationellt på festivaler som Sadler’s Wells’ Breakin’ Convention, VAULT Festival, Plymouth Fringe, Talawa Firsts, Austria’s Hip Hop Goes Theatre, Festival Hop! och San Francisco’s International Hip Hop Dance Fest.

21 april kl 19:30 & 22 april kl 15.00, 60 min, Hangaren Subtopia. Köp biljetter här!

Öppettider restaurangen: 18:00 – 21:30 på lördag och 13.30-17 på söndag, se meny under videon.

Graff-helg på Stora Subtopiaväggen!
Vi öppnar vår stora vägg  (70 m) för alla vårmålarsugna den 21 och 22 april. Ingen förbokning. Kom med färger och vänner!
21 april kl 18 – 22
22 april kl 13.30 – 17
Invid Hangaren, Subtopia, Albyvägen 38. Välkomna!

MENY

Öl 55 kr
Vin 60 kr
Cider 55 kr
Mousserande 70 kr
Läsk / Mineralvatten 20 kr
Kaffe / Te 20 kr
Chips 20 kr
Bakverk 20 kr
Godis 20 kr
Frukt 8 kr
Smörgåshalvor 20 kr
Surdegsbaguette med ost/kalkon 45 kr

Varm mat

Vegansk pumpasoppa med linser och rostade pumpakärnor 75kr
Boeuf bourguignon med potatispuré 90 kr
Fänkålsgravad hemrökt lax med rostade rotsaker, side salad och dijonsenapscreme. 105 kr

Union Black är en samproduktion mellan Subtopia, Crying Out Loud, Le Plus Petit Cirque du Monde och Cork Midsummer Festival.

Med stöd av the Creative Europe programme of the European Union.

Artister:
Shangomola Edunjobi
Ezra Owen
Joshua Nash
Jordan Douglas
Victoria Shulungu
Botis Seva
Naïma Souhair
Arthur Sidoroff
Mateusz Szczerek
Alessio Motta
Anna Aro
Viktor Gårdman
Ronja Jansson
Matthew Horton

Koreografi: Far From the Norm
Cirkusmentorer: Gaëtan Leveque, Manu Nebuck

Musik: Torben Sylvest