Toppbild

Säljande projektledare (Vikariat, 1 år)

Vi arbetar med uthyrning av inspirerande lokaler som rymmer allt från 10 - 2400 personer.

Fortsätt läsa

Subtopia söker Säljande projektledare (Vikariat, 1 år)

Söker Du ett spännande och kreativt säljjobb inom konferens och event?
Subtopia söker nu en person med dokumenterad erfarenhet av försäljning Tjänsten avser ett föräldravikariat.

Arbetsuppgifter
Som säljande projektledare på Subtopia kommer du att administrera kundorder från idé till färdig produkt. Du kommer att ha direktkontakt med B2B kunder och arbeta såväl strategiskt i att bedriva ett säljarbete som operativt i att planera och genomföra projekt. Vi arbetar med uthyrning av inspirerande lokaler som rymmer allt från 10 – 2400 personer. Dina uppgifter blir även merförsäljning i samband med våra Cirkusföreställningar samt att du kommer att bemöta kunder via telefon, email eller besök.

Kvalifikationer
Som person är du utåtriktad och trivs med kundkontakter. Du är resultatinriktad, organiserad, samt en kreativ problemlösare. Du gillar att jobba i team och kan leda ett projekt från början till slut. Du är prestigelös och ger en hjälpande hand där det behövs, för att genomförandet ska fungera smidigt. Du talar och skriver svenska obehindrat. Du har ca 2-3 års dokumenterad erfarenhet av försäljning inom konferens/eventbranschen.
Meriterande är att du har en kundstock och nätverk inom konferens- och eventbranschen samt inom marknadsföring, försäljning, kommunikation eller annat relevant område. Även erfarenhet av att leda projekt från början till slut där även operativa inslag förekommer är meriterande förutsatt att ovanstående kvalifikationer och erfarenheter kring försäljning är uppfyllt.

Krav: Körkort B*

 

Egenskaper

  • Är driven och målfokuserad
  • Brinner för försäljning
  • Är modig och uthållig
  • Är flexibel och kundorienterad
  • Är en bra presentatör och trivs med att uttrycka dig i tal och skrift
  • Är självgående men också en lagspelare
  • Är en god relationsbyggare med stor social kompetens

 

Vi erbjuder dig
Det kreativa klustret Subtopia är en internationell mötesplats med kreativa människor från hela världen. Teamet du kommer att arbeta med är en rolig, intensiv och kreativ grupp människor. Arbetsplatsen ligger i gamla LM Ericssons renoverade ladugård i Alby, Botkyrka. Subtopia har också pågående projekt och ingår i nätverk i Europa och resten av världen. Som anställd i Subtopia får du friskvårdscheck och vi tillämpar flextid.

Varaktighet/Arbetstid
Föräldravikariat, tidsbegränsad anställning ett (1) år med start 20190114 t.o.m. 20191231. Kvälls- och helgarbete förekommer

Lön/Sysselsättningsgrad
Heltid , 100%. Individuell lönesättning

Arbetsgivare
Subtopia/Upplev Botkyrka AB

Ytterligare information om Subtopia och tjänsten
www.subtopia.se

Kerstin Fagervall: Konferens- och eventchef, kerstin.fagervall@subtopia.se
Kristina Hagos: Säljande projektledare, kristina.hagos@subtopia.se
Cathrine Zander, Chef Subtopia, cathrine.zander@subtopia.se

Ansökan sker via e-post:
Info@subtopia.se  Märk din ansökan med ”Vik. Säljande projektledare”

Sista ansökningsdag: 9 november 2018.

 

Om Subtopia

Subtopia – det rymliga förortsparadiset
 Subtopia är en del av det kommunalt ägda aktiebolaget Upplev Botkyrka AB och vi finns på 15 000 kvm i Alby, Botkyrka. Subtopia fungerar som ett kreativt kluster för konst, kultur och kreativa näringar och är hyresvärd för ett 80-tal aktörer inom kultursektorn. Subtopia har i uppdrag av sin ägare att driva utvecklingen av klustret samt att stärka konsten, kulturen och de kreativa näringarna i kommunen, vilket vi gör med fokus på framförallt cirkus och film/media. Sedan 2010 driver Subtopia också scenen för samtida cirkus Hangaren Subtopia som även hyrs ut till konferenser, filminspelningar, mässor, festivaler, musikrepetitioner med mera.

 

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.