Marknadsförare

Marknadsförare med fokus på språk och projektledning

Vill du vara med i ett kreativt marknadsföringsteam som arbetar med allt från kampanjer mot internationella produktionsbolag till att nå unga i vårt närområde? Sök den här tjänsten! 

Om Subtopia

Subtopia är en produktionsplats för kultur som ligger i Alby i Botkyrka kommun. Här arbetar artister, filmproducenter, cirkuskompanier, ideella föreningar och andra kreatörer med att förverkliga sina drömmar och göra världen bättre.

Om tjänsten

Vi söker en marknadsförare som har erfarenhet av att operativt projektleda marknadskampanjer från start till mål. Rollen kommer även att ha ett särskilt fokus på copywriting och språkhantering. Du som söker ska kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt samtidigt som du tillsammans med teamet arbetar kreativt och strategiskt för att uppnå våra gemensamma mål. 

Rollen har huvudansvar för textproduktion samt översättning från svenska till engelska. Exempel på texter som produceras är pressreleaser, nyhetsartiklar, informationstexter och säljtexter till kampanjer.

I tjänsten ingår att vara operativt ansvarig för minst ett av Subtopias verksamhetsområden med arbetsuppgifter som innefattar hela processen från att skapa en marknadsplan och sätta budget till att genomföra planen operativt och att analysera resultatet. 

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten är uppdatering av hemsida, produktion av nyhetsbrev, produktion och publicering av annonser på digitala plattformar, inköp av medieutrymme och uppföljning av resultat av kampanjer. 

Alla som arbetar på Subtopias marknadsavdelning har bred kompetens och vid behov avlastar vi varandra och hjälps åt. Vi värdesätter möjligheten att hela tiden kunna utveckla våra kompetenser och lära oss nya saker.

I tjänsten ingår det att jobba med Subtopias övergripande mål och uppdrag, vilket innebär att det kan förekomma arbetsuppgifter utanför ramen för tjänsten. Det kan även förekomma kvälls- och helgarbete i tjänsten.

Krav på kompetens

 • Relevant utbildning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet.
 • Språklig kompetens inom textproduktion på svenska och engelska.
 • Erfarenhet av att ta fram, projektleda och operativt genomföra marknadsföringskampanjer.
 • Baskunskaper i Adobe Creative Suite, framförallt Indesign och Photoshop.
 • Baskunskaper i Meta Business. 
 • Baskunskaper i Google Ads och Google Analytics.
 • Erfarenhet av webredigering, gärna i WordPress.

Meriterande

 • Om du kan ytterligare språk.
 • Att du bor eller verkar i Botkyrka eller har gjort det tidigare.
 • Erfarenhet av fotografering.
 • Erfarenhet av filmning och redigering (Premiere Pro).

Mer om arbetsplatsen

Subtopia utvecklar och driver stödjande verksamhet för konstnärer. Vi har bland annat en kulturinkubator, främjande arbete för cirkuskonstnärer, konstnärlig ungdomsverksamhet och öppna väggar för konst. Dessutom hyr vi ut våra lokaler till allt från tv-produktioner och produktionsrepetitioner till företagsevents och scenproduktioner.

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats där du arbetar nära såväl graffitikonstnärer som cirkusartister och tv-produktioner. Du får goda möjligheter till fortbildning och utveckling inom din tjänst och vi lägger stor vikt vid allas delaktighet i platsens utveckling.

Subtopias marknadsavdelning består av fyra personer som tar fram kommunikationsplaner, koordinerar och producerar marknadsföringskampanjer samt sköter det dagliga kommunikationsarbetet. 

Om tjänsten

Tjänsten innebär en anställning på Subtopia, del av Upplev Botkyrka AB som är ett av Botkyrka kommun helägt bolag.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 
Tjänsten är heltid och vi praktiserar individuell lönesättning.
Kvälls- och helgarbete förekommer.
Flextid tillämpas.
Handels kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse. 

Om ansökan

Din ansökan skall innehålla ett personligt brev, ditt CV samt arbetsprover av texter och översättning.
Skicka din ansökan till info@subtopia.se
Märk mejlet med rubriken ”Marknadsförare 2023”. 
Vi vill ha din ansökan senast 1/10. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag. Rekryteringsprocessen kan då komma att avbrytas.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare, vår riksorganisation är Folkets Hus och Parker och vår arbetsgivarorganisation är Fremia. Ytterligare information om Upplev Botkyrka AB: www.upplevbotkyrka.se.

Arbetsplats

Subtopia
Rotemannavägen 10
145 57 Norsborg

Kontaktpersoner

Elin Borrie, marknadschef Subtopia 
elin.borrie@subtopia.se
+46 8 599 075 40

Cathrine Zander, platschef Subtopia 
cathrine.zander@subtopia.se

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekrytering.