Toppbild

Jobba hos oss

Kommunikatör och PR ansvarig till Subtopia! Vi söker en kreativ, samhällsengagerad och nyfiken omvärldsbevakare och skribent med god kännedom om kulturvärlden. Sista ansökningsdag 16 augusti 2018.
Fotograf Klara G

Fortsätt läsa

KOMMUNIKATÖR OCH PR-ANSVARIG 2018

Om dig

Vi söker en samhällsengagerad och nyfiken omvärldsbevakare. Du ska vara en noggrann, driven och självgående problemlösare som fungerar bra i grupp. Andra personliga egenskaper som premieras är att du är idérik och kreativ. Du ska ha relevant utbildning för tjänsten, mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska vara en social person som gillar att nätverka och skapa nya kontakter samt behålla en god relation med befintliga kontakter. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med press för scenkonst, stor fördel om du har kunskap om samtida cirkus som konstform. Vi ser gärna att du redan har upparbetade presskontakter som skriver om kultur och konst. Du ska vara van vid att arbeta med sociala medier och det är meriterande om du har arbetat med rörlig bild, exempelvis live-sänt intervjuer. B-körkort inget krav men meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som kommunikatör med PR-ansvar på Subtopia ansvarar du för Subtopias pressnärvaro, bidrar med redaktionella texter till Subtopias digitala kanaler och fungerar som copy writer. Subtopias marknadsavdelning producerar mycket text och vi söker därför en särdeles vass penna som är van att skriva i olika format och för olika målgrupper. Arbetet innehåller  såväl redaktionella intervjuer och pressmeddelanden som slagkraftiga ”one-liners” och säljtexter.

I PR-ansvaret ingår att upprätta pressplaner, skriva presstexter, bearbeta press och koordinera intervjuer. I tjänsten ingår även kontinuerlig mediebevakning och uppföljning av pressarbete och uppdatering av Subtopias pressrum på Mynewsdesk.

Ansökningsförfarande:
Sök jobbet senast den 16 augusti 2018
Ansökningsreferens “Kommunikation och PR-ansvarig”
Skicka in ansökan till: info@subtopia.se

Lön, ersättning och förmåner:
Som anställd i Subtopia får du friskvårdscheck och vi tillämpar flextid.

Anställningsvillkor:
Deltidstjänst 50 %. Subtopia tillämpar 6 månaders provanställning. Kvälls-och helgarbete förekommer.

Om oss

Subtopia – det rymliga förortsparadiset Subtopia är en del av det kommunalt ägda aktiebolaget Upplev Botkyrka AB och vi finns på 15 000 kvm i Alby, Botkyrka. Subtopia fungerar som ett kluster för konst, kultur och kreativa näringar och är hyresvärd för ett 60-tal aktörer inom kultursektorn. Subtopia har i uppdrag av sin ägare att driva utvecklingen av klustret samt att stärka konsten, kulturen och de kreativa näringarna i kommunen, vilket vi gör med fokus på framförallt cirkus och film/media. Sedan 2010 driver Subtopia också Sveriges scen för samtida cirkus; Hangaren Subtopia som även inrymmer och hyr ut till konferenser, filminspelningar, mässor festivaler med mera.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner:
Cathrine Zander, chef Subtopia
cathrine.zander@subtopia.se

Elin Borrie, chef marknadsavdelningen
elin.borrie@subtopia.se

Adress:
Rotemannavägen 10
145 57 Alby