Magi med Joe Labero i Subtopia

Det känns som att komma hem när jag kommer till Subtopia.

Subtopias Katarina Ståhl träffade Joe Labero en kortis för att se vad han har på gång just nu, vi pratade om gröt, magi och hans show som just nu går att se på Vasateatern i Stockholm.

”Det känns som att komma hem när jag kommer till Subtopia. Jag har gjort tv-programmet Helt Magiskt här i en hel månad för flera år sedan, repat för min egen show och så känner jag dessutom killarna i Burnt out Punks efter julföreställningen Inferno som vi gjorde ihop. ”

Foto: Peter Knutson
Foto: Peter Knutson

Joe gillar lokalerna i Subtopia, och tycker det är spännande med en plats där mycket händer, för några år sedan sprang han in i Daniel Craig i Hangaren och denna gång är han här för att trolla i ett hemligt tv-uppdrag.

”Det är ett avsnitt till ett känt folkligt tv-program som kommer sändas under 2017, jag gick in och gjorde en grej med tarotkort och trollade fram lite smått och gott.”

Utöver detta hemliga uppdrag på Subtopia är kvällarna fyllda med Joes egen föreställning ”A Magic World” som spelar på Vasateatern i Stockholm sedan 13 oktober till 27 november. Med sig i denna show har han även Ronnie från Burnt out Punks som spelar djävulen själv! Föreställningen handlar om Joes geografiska resa från magilådan i Alvesta där han växte upp till idag.