Workshoppar & underhållning

Fakirer, dansare, graffitikonstnärer, sociala entreprenörer - i Subtopia finns alla möjligheter att skapa en annorlunda konferens, en underhållande fest eller ett inspirerande seminarium.

Subtopia är mer än en konventionell konferensanläggning, det är ett kreativt kluster fyllt av cirkusartister, konstnärer, musiker, dansare, skådespelare, filmare och varietéartister. Ta tillvara på möjligheten och boka en workshop, underhållning eller föreläsning till er konferens eller event. Prata med oss så hjälper vi er!

Ta gärna en titt bland de organisationer som finns i Subtopia för att hitta inspiration till underhållning här. Nedan presenterar vi några förslag på aktiviteter:

Prova på cirkus

Utmana dina rädslor på linan och trapetsen! Subtopia är bas för ett femtontal cirkuskompanier så här finns massor av roliga och spännande cirkustekniker att prova på.

Graffiti-workshop

I Subtopia finns både väggar för graffiti och riktigt spännande graffitikonstnärer som kan guida er genom konstformens tekniker och hemligheter.

Ledarskapstango

För att lyckas med ett projekt är att leda och att följa lika viktiga – och att kunna byta position! Med tango som verktyg får ni uppleva samspel och processledning i praktiken.

Eld- och fakirworkshop

I Subtopia finns några av Sveriges vassaste eldartister och fakirer så ta tillfället i akt och lek med elden och andra farliga ting under professionellt överseende.

Konstvandring

I Subtopia finns ett utomhusgalleri med konstnärer från hela världen. Vi tar er med på en guidad tur och berättar om tankarna bakom verken, bland annat Sadia Husseins konstverk här till vänster.

Elena Rosand