Toppbild

Konferens & Julbord

Låt teamets kreativitet flöda omgiven av natur och trädgårdar, graffiti, gamla industrilokaler och cirkusartister. Foto: 2Brides

Fortsätt läsa

Subtopia hyr ut lokaler från 20 kvm till 2150 kvm som passar för små och stora konferenser, workshops, julbord och seminarier.


 

Moulin Noir 2006 in collaboration with Circus Arts.

LOFTET var en gång i tiden LM Ericssons höloft, men idag används den flitigt för konferenser, workshops, seminarier, fester, konserter och föreställningar. Loftet är ca 300 kvm och kan ha 150 personer i gruppsittning och 200 i biosittning. Här finns chans att möblera enligt era behov samt att komplettera med den teknik och dekor som önskas. I anslutning till Loftet finns en foajé med bardisk, ett mindre kök och plats för mingel.

HIMMELRIKET är en ljus och snygg lokal som tar upp till 30 personer i biosittning, 24 personer i skolsittning eller 20 personer runt mötesbordet.

hyr_himmelriket_sittning

PARADISET är Subtopias lugna mötesrum. Här ryms 12 personer i styrelsesittning eller 15 i biosittning och det finns även en skön soffgrupp att fördjupa sig i.

Från det minsta till det största har Subtopia även att erbjuda TORNET som är Subtopias minsta, men med den vackraste utsikten över Albys gröna kullar och höghus. Här får upp till 12 personer i styrelsesittning plats. HANGAREN SUBTOPIA är med sina imponerande 2150 kvm vår största lokal och passar för de stora konferenserna upp till 1000 personer. Hangaren kan användas i sin helhet eller delas av, vilket ger utrymme för flexibla lösningar. Ni kan också välja flera av Subtopias vackra byggnader och lokaler samtidigt – ha er konferens i Himmelriket och julbordet färdigt uppdukat i Loftet.

hyr_catering

Endast 15 minuter med bil från Stockholm City och samtidigt avskilt, lugnt, spännande och garanterat annorlunda. Här finns inhägnad parkering, lokaltrafikens bussar och t-bana samt en populär lunchrestaurang med catering. Missa inte restaurang Subtopias julbord!
WiFi och projektor alternativt TV-skärm ingår alltid.

För bokning kontakta: Elena Rosand, +46 8 599 07 530, elena.rosand@subtopia.se
Catering & julbord: Benny Söderberg, +46 73 980 63 88, kokschefbenny@gmail.com

Läs mer om varje byggnad och ladda hem områdeskarta här.