Toppbild

Kasta loss

Angela Wands nya föreställning Kasta loss blandar humor och spänning för en väldigt specifik åldersgrupp, den mellan barn och ungdom. Vågar du kliva ombord? Världspremiär 9 maj, spelas även 11 och 12 maj.
Foto: Alex Hinchcliffe. Illustration: Joel Edlund

Fortsätt läsa

Kasta loss – 9, 11 och 12 maj

Vem är monstret och varför jagas det av kaptenen? I en saga som minner om Moby Dick så kämpar kaptenen mot vädrets makter i jakten på ett monster medan måsarna attackerar från himmelen. Var det monstret som åt upp kaptenens far? Eller äter kaptenen bara bläckfisk och har nu fått upp ögonen för den allra största? Hur ska deras möte sluta?

Vår kapten är en hårding med mjuka sidor som återanvänder saker som hittas på havet, bygger om dem och uppfinner nytt, och lever med lugnet ute på det oändliga blå. Under dess dagsljus som dess mörker i en värld utan det moderna livets distraktioner.

Kasta loss blandar humor och spänning. Här finns något för barn som vuxen och det kan vara läskigt för de minsta när stormen drar fram med sin åska och monster stiger ur havet i kampen mot kaptenen.

Angela Wand (skådespelerska, komiker och clown) och Jimmy Meurling (regissör) har båda tidigare arbetat med kritikerrosade Satans trilogi. Kasta loss är Angela Wands andra föreställning på Subtopia, där hon tidigare satt upp Wounded Animals.

Efter föreställningen bjuds publiken in till kreativt återvinningspyssel. Missa inte heller att äta pannkakor i caféet som håller öppet både före och efter föreställningen.

Subtopias reporter fick en unik intervju med kaptenen

Crew Kasta loss

Av och med: Angela Wand
Regi: Jimmy Meurling
Producent: Jonas Robin
Scenografi: Wille Christiani & Oskar Hejll
Ljusdesign: Marta Khomenko
Kompositör & ljuddesign: Teresia Billberg
Grafisk formgivning: Susan Larsen
Skärgårdsproducent: Stina Holmberg
Foto: Alex Hinchcliffe
Illustration: Joel Edlund
Kostymdesign: Jonna Bergelin

Meny Kaféet 

Kaffe/The: 20kr
Smakis: 15 kr
Loka/stilla vatten: 30 kr 
Läsk: 30 kr
Chips: 20 kr
Små godsaker: 20 kr
Stora godsaker: 30 kr
Ostsmörgås: 40 kr 
Soppa med pannkakor: 100 kr 
Pannkakor: 60/40 kr 
Soppa: 80 kr 

Presentationen av Kasta loss på Hangaren får stöd av DIS/Dans i Stockholms stad och län. 

Produktionen Kasta loss får stöd av Region Stockholm, Burnt out punks och Kulturrådet.