Toppbild

Workshoppar & underhållning

Fakirer, dansare, graffitikonstnärer, sociala entreprenörer - i Subtopia finns alla möjligheter att skapa en annorlunda konferens, en underhållande fest eller ett inspirerande seminarium.
Photo: Viktor Wallström

Subtopia är mer än en konventionell konferensanläggning, det är ett kreativt kluster fyllt av cirkusartister, konstnärer, musiker, dansare, skådespelare, filmare och varietéartister. Ta tillvara på möjligheten och boka en workshop, underhållning eller föreläsning till er konferens eller event. Prata med oss så hjälper vi er!

Ta gärna en titt bland de organisationer som finns i Subtopia för att hitta inspiration till underhållning här. Nedan presenterar vi några förslag på aktiviteter:


 • Prova på cirkus

  Utmana dina rädslor på linan och i trapetsen! Subtopia är bas för ett femtontal cirkuskompanier så har finns massor av roliga och spännande cirkustekniker att prova på.

 • graffitiworkshop

  Graffitiworkshop

  I Subtopia finns både väggar för graffiti och riktigt spännande graffitikonstnärer som kan guida er genom konstformens tekniker och hemligheter.

 • ledarskapstango

  Ledarskapstango

  För att lyckas med ett projekt är att leda och att följa lika viktiga – och att kunna byta position! Med tango som verktyg får ni uppleva samspel och processledning i praktiken.

 • eldworkshop

  Eld- och fakirworkshop

  I Subtopia finns några av Sveriges vassaste eldartister och fakirer så ta tillfället i akt och lek med elden och andra farliga ting under professionellt överseende.

 • konstvandring

  Konstvandring

  I Subtopia finns ett utomhusgalleri med konstnärer från hela världen. Vi tar er med på en guidad tur och berättar om tankarna bakom verken, bland annat Sadia Husseins konstverk här till vänster.

Boka workshoppar och underhållning