Toppbild

200 – 600 personer

Subtopias konferenspaket för 200 - 600 personer i vår flexibla multiarena Hangaren.
Foto Viktor Wallström

Subtopias stora konferenspaket arrangeras i vår multiarena Hangaren som utöver att vara vår största konferenslokal även är  en scen för samtida cirkus och en studio för film och tv-produktioner. Mer om lokalen Hangaren.

Alla Subtopias konferenspaket innehåller fika (för- och/eller eftermiddag), lunch, lokalhyra, möblering, projektor och projektorduk, enkelt ljud och ljus, wifi, fri parkering, städning och personal på plats.

Halvdagskonferens i Hangaren från 799 kr per person

Heldagskonferens i Hangaren från 899 kr per person

Maila för bokning och frågor

 

Maten

Maten till er konferens tillagas av Folkes Subtopia där mat lagad från grunden och fokus på hållbarhet är en självklarhet. 

Starta dagen på bästa sätt med en buffé av olika sorters frallor med tillbehör som ni själva komponerar ihop till den fralla ni önskar. Till det serveras ekologiskt kaffe från Italien.

Lunchmenyerna till konferenssällskap är anpassade efter säsong och era önskemål och serveras alltid med en salladsbuffé samt kaffe och te på maten.

Eftermiddagspausen inkluderar dagens utvalda fikabröd med kaffe & te. Önskar ni ett nyttigare alternativ som eftermiddagsfika erbjuds bland annat raw-alternativ eller nötter + smoothie.

Självklart anpassar vi oss efter er önskade specialkost.

Läs mer om Folkes Subtopia.


Priserna gäller vardagar kl. 08:00-18:00.
För sällskap mellan 200 och 300 deltagare tillkommer en kostnad om 100 kr per person.