Toppbild

Ät

Subtopias hjärta är restaurangen. Förutom en god lunch kan du även boka catering eller sitta och jobba med en god kopp kaffe.
Foto Tomas Lipczynski

Med anledning av rådande omständigheter kommer Folkes Subtopia, restaurangen i Subtopias entré, att hålla stängt tillsvidare. Ses snart igen!

 

Restaurang Folkes Subtopia

På vår lunch väljer du mellan två alternativ: veganskt eller kött/fisk som serveras direkt från köket. Därefter väljer du dina egna varma och kalla tillbehör på vår gröna buffé som vi noga har valt ut för att passa ditt val av protein.

Dagens lunch kostar 109 kr inkl salladsbuffé (röror, picklade grönsaker och matiga sallader) nybakat bröd och kaffe.

Alltid hos Folkes

Lasagne i låda: praktisk och smarrig ta-med-mat, 89 kr
Veckans soppa: Potatis- och purjolökssoppa, 79 kr
Toast: olika sorter, från 25 kr
Salladsbuffé: grönt och matigt med goda röror och picklade grönsaker, 69 kr

Följ Folkes Subtopia på instagram: folkes_subtopia.

Restaurang Folkes Subtopia

I Subtopias entré hittar du Folkes, vår restaurang som är träffpunkten för såväl affärsluncher som mysfika. Hos Folkes är matlagning från grunden en självklarhet. De följer säsongens nyanser och utforskar ständigt sin kulinariska omvärld. De har även ett fokus på hållbarhet och jobbar för fler gröna alternativ. Öppet måndag-torsdag kl. 08:00-17:00, fredag kl. 08:00-15:00 och lunchen serveras kl. 11:00-14:00. För catering på övriga tider, kontakta restaurangchef Emilia Wahlström.

Folkes driver sedan tidigare en omtyckt restaurang i Huddinge. Så här säger kökschefen Emilia Wahlström om etableringen i Alby:

— Vi vill bli det självklara valet av mötesplats i Alby som folk vill resa till och som lokalbefolkningen vill stanna kvar på. Vi vill lära känna området och bli en del av det.