Toppbild

Trerätters

Utsökta middagar på Restaurang Subtopias a la carte meny
Foto Elin Borrie

Fortsätt läsa

Förrätter

Carpaccio på oxfilé med ruccola, pinjenötter, kallpressad olivolja, parmesan och nymalen svartpeppar – 155 kr/person.

Örtbakad färskpotatis med löjrom, rökt gräddfil och dill – 125 kr/person.

Jordärtskockssoppa med handskalade räkor, tomatfiléer och pepparrot – 110 kr/person.

Varmrätter

Dillgravad rödingfilé med vitvinsås och smörbakade betor samt tounerad potatis – 255 kr/person.

Lättrimmad skreitorsk med sommarprimörer och hemslagen soushollandais – 235 kr/person.

Helstekt hängmörad biff med örtsmör, rödvinsås och potatisconfit – 255 kr/person.

Kycklingballotine med palsternackspuré samt rotsaks- och rödvinskokta puylinser – 235 kr/person.

Dessert

Hembakad chokladbrownie med kolagrädde – 50 kr/person.

Hemrullade chokladtryfflar – 28 kr/st.

Vaniljglass med limemarinerade jordgubbar – 65 kr/person.

Créme brulée – 80 kr/person.

Kaffe och te – 30 kr/person.

Alla priser exkl. moms. Kostnader kan tillkomma, t.ex. vid catering i Hangaren Subtopia eller under kvällstid.