Toppbild

200 – 600 personer

Subtopias konferenspaket för 200 - 600 personer finns i tre olika versioner: budget, mellan och lyx.
Foto Viktor Wallström

Fortsätt läsa

Det finns tre olika alternativ budget, mellan och lyx. Alla tre finns presenterade nedan. Är ni mellan 200 och 300 personer tillkommer 100 kr per person.

Konferenspaket Budget

Heldagskonferens 649 kr. Halvdagskonferens 749 kr. 

Fika (för- och/eller eftermiddag)
Kaffe och te i engångstermos, triangelmjölk och rörpinnar i trä. Serveras i pappmuggar. Smörgåsar levereras på svarta cateringfat i hårdplast. Kaffebröd serveras i servett eller på pappfat med engångssked (beroende på vad som serveras).

Lunch
Delikatesstallrik i plastlåda med plastbestick. Dryck i PET-flaskor. All catering levereras till dörren, ingen restaurangpersonal ingår. Enligt upplägget gör kunden själv mycket av jobbet. Rulle med pappdukar levereras tillsammans med maten som kan läggas på borden.

Konferenspriset inkluderar transport till och från Hangaren samt serveringsbestick. Restaurang Subtopia hanterar avfall efter förtäring och pant. Subtopia tillhandahåller kartonger för avfall.

Priset gäller vardagar kl. 08.00-18.00


Konferenspaket Mellan

Heldagskonferens 799 kr. Halvdagskonferens 899 kr.

Fika (för- och/eller eftermiddag)
Kaffe och te i engångstermos, triangelmjölk och rörpinnar i trä. Serveras i pappmuggar. Smörgåsar serveras på serveringsfat i porslin. Kaffebröd serveras på assietter i porslin. Uppdukning på buffébord med buffévärdar. Ett buffébord (3 st x180 cm bord) per 100 personer.

Lunch
Delikatesstallrik som serveras på porslinstallrik med riktiga bestick och till bordet. Dryck i PET-flaskor som dukas fram på lunchborden. Servitörer serverar till borden. Restaurang Subtopia tillhandahåller personal som ställer i ordning bufféer, dukar borden med pappdukar och dukar fram/av.

Priserna inkluderar transport. Restaurang Subtopia hanterar matavfall, pant och disk.

Priset gäller vardagar kl. 08.00-18.00


Konferenspaket Lyx

Heldagskonferens 849 kr. Halvdag 949 kr.

Fika (för- och/eller eftermiddag)
Kaffe och te i termos, mjölk i mjölkkannor. Serveras i porslinskoppar.
Smörgåsar serveras på serveringsfat i porslin. Kaffebröd serveras på assietter i porslin. Uppdukning på buffébord med buffévärdar. Ett buffébord (3 st x180 cm bord) per 100 personer.

Lunch
Delikatesstallrik som serveras på porslinstallrik med ”riktiga” bestick och till bordet. Dryck i PET-flaskor som dukas fram på lunchborden. Servitörer serverar till borden. Restaurang Subtopia tillhandahåller personal som ställer i ordning bufféer, dukar borden med linnédukar och dukar fram/av. Priserna inkluderar transport. Restaurang Subtopia hanterar matavfall, pant och disk.

Priset gäller vardagar kl. 08.00-18.00

Bokning och frågor