Toppbild

Cabaret Crida

Mänskliga förvecklingar och situationer spelas upp i en oväntad cirkuskabaret som med humor, sårbarhet och finurlighet letar sig in och berör.
5 och 8 april
Foto: Vincent Muteau & CridaCompany

Fortsätt läsa
Köp biljetterEller ring0771-130 150

Cabaret Crida, 5 och 8 april

Med skruvad akrobatik, egensinnig livemusik och träskodans, bygger nio artister och musiker upp sitt universum. Mänskliga förvecklingar och situationer spelas upp i en oväntad cirkuskabaret som med humor, sårbarhet och finurlighet letar sig in och berör. Fransk-katalanska Cridacompany är ett av de mest nyskapande cirkuskollektiven just nu.

”Hos oss kan den minsta lilla rörelse plötsligt förvandlas till en farlig situation. Vi älskar att leka och njutningen i det smittar av sig. Njut, släpp loss! Det är kul, absurt, helt uppåt väggarna, muntert och fullt av överraskningar”, säger en av Cridacompanys grundare, Julien Vittecoq.

Buss till föreställningen

Du vet väl att du för 60 kr kan åka Cityterminalen – Hangaren Subtopia tur och retur? Buss bokas samtidigt som föreställningsbiljett eller i efterhand via oss: biljetter@subtopia.se.

Bar och middag

Besök Restaurang Subtopias bar i Hangarens foajé innan föreställningen där det även serveras med wraps och vegansk gryta.

Vegan-Wrap 75 KR
Vegansk linsgryta 85 KR
Rotfruktschips 20 KR
Kakor/bullar 20 KR
Mousserande vin 65 KR
Öl 50 KR
Rött/vitt vin 55 KR
Kaffe/Te 25 KR

För alkoholfria alternativ eller allergier, prata med personalen.

Om kompaniet

Cridacompany är ett fransk-katalanskt cirkuskompani och konstnärskollektiv med bas i Toulouse. Kompaniet grundades 2006 av Jur Domingo Escofet (huvudbilden) och Julien Vittecoq. Föreställningarna karakteriseras av absurd humor och blandar cirkus, musik och dans. Kärnan i deras skapande kan beskrivas som egensinniga infallsvinklar på situationer där kroppen är arbetsmaterialet. Kompaniet ger även konserter med bandet Jur och de arbetar med fotografi.